Stéphanie Rolfsdotter

Kategori: Inredning

Paris at night..


Igår gick vi längs Karl Johan här i Oslo och var tvugna att stanna till, på asfalten hade en konstnär tejpat fast sina verk och jag verkligen föll för den här målningen av Paris.. Så jag och älskling skyndade oss iväg för att ta ut pengar så vi kunde köpa med den hem! Nu behöver den bara ha en ram! Är så kul när man hittar något som man verkligen gillar och det går till att stödja någons drömmar, den här killen ville öppna ett galleri med sina vänner tex. Jag tycker personligen att det är så mycket roligare att stödja det än att gå till Ikea och köpa en tavla som så många har likadant, den här är handmålad och konstnären har verkligen lagt ner sig med flera lager färg och skrapat med kniv för att få ut färgerna lite bättre ur målningen.. Så mycket personlighet bakom och det finns bara en utav den.. Men den kommer ändå att matcha väldigt bra med våran andra stora tavla utav paris på natten.. Det jag tycker är synd var att han inte hade signerat den, men det är sånt som är ibland och jag glömde att be om en.. Men det går nog inte att göra så bra i efterhand..

Kramis!

Winter Closet..


Hej godingar!
Första snön har fallit och vintern har kommit även till Oslo.. Men jag deppar inte ihop för det, gjorde en lite mysigare vinter inredning i rummet idag, köpte bland annat klädstången på Ikea som jag inte fyllt så mycket än haha.. La bara på några plagg så ni får se på ett ungefär.. Mycket stickat och mycket plädar fick pryda vårt fina rum, älskar snedtaket, dock som ni ser så har vi placerat sängen lite tokigt men det är pga ett element på sidan.. Men jag tycker att den är fin där! Nu ser ni bara en sida och inte hela rummet, men andra sidan är fylld utav förvaring bla byråer och skåp så detta är numera min lilla dressinghörna. Ska bara komma på vart jag ska göra utav alla vackra klackar jag äger.. haha! Men så himla kul med en klädstång, den kan man liksom dekorera med kläder efter årstider.. så mysigt! Nu ska jag göra en klädbeställning på lite mer fina tjocka tröjor bland annat och sen tar jag en dejt med kudden!
Kramis!

My BedroomHär är en liten sneak peek på mitt och älsklings sovrum här i Oslo, har som sagt inte kommit iordning än men jag tycker att sängen är så himla mysig! Sen har mina skor fått en fin plats på byrån istället för bokhyllan som hemma! Ska snart fixa mig för är ju som sagt väldigt trött så blir nog en tidig kväll ikväll också, tänkte nog kika på lite serier, har ju missat ett avsnitt av PLL och även KUWTK. Sen vet jag inte om det är värt att börja kika på paradise hotel iår? haha.. 
Ha det bäst!

Kram

missoni

 

Jag fullkomligt älskar Missonis mönster! Det kan verkligen piffa till ett rum med dess färgrika underbara zigzag mönster! Sittpuffen är min absoluta favorit!

Kramis!