Stéphanie Rolfsdotter

Kategori: Fashion

Christmas Dresses..


Satte ihop ett litet collage på polyvore med snygga kläder som passar julmiddagen, har även valt att matcha med snygga svarta heels och guldiga klockor! Satte även med favorit klockan som är en Marc Jacobs Baker modell, har sett att vissa tar inspiration ifrån min blogg och även valt att köpa klockan tycker det är så gulligt och roligt att få vara en inspirationskälla! Måste också tillägga att en clutch till ett snyggt fodral aldrig kan gå fel! Jag har själv en ifrån Louis Vuitton som är favoriten men måste nästan införskaffa mig en svart! Har redan beställt min julklänning och jag hoppas verkligen att den lever upp till förväntningarna!

Kramis!

GIVENCHY


Åh har ni sett Givenchys fall/vinter catwalk? Så himla mycket mysiga, varma och främst snygga kläder! Ska själv beställa hem lite varmt och snyggt till vintern har jag tänkt! Kul att få lite inspiration! Tycker dock mest om våren/sommaren när det kommer till outfits.. Så mycket lättare!
Kramis!

ALEXANDER WANG X H&M


Ni har väl inte missat att Alexander Wang släpper en kollektion med hm? Jag slängde ihop detta collage med saker ur kollektionen som jag tyckte var snygga. Jag personligen är inte så mycket för den här kollektionen även om det är ganska snygga träningsplagg, men för er som är sugna så släpps den om ganska exakt 19 timmar enligt deras countdown! Ni hittar kollektionen här http://www.hm.com/se/wangxhm#women 
Sen måste ni nästan se den sjukt coola reklamfilmen här http://www.hm.com/se/wangxhm#film 

Kramis!

AUTUMNLite fint inför hösten! Är så sugen på att shoppa lite höstfint! Har redan massa ideer! 
Har redan en fin slokhatt som jag köpte under våren, ska använda den flitigt i höst!
Kram!