Stéphanie Rolfsdotter

Kategori: Allmänt

New Dress


Köpte denna underbart vackra klänningen ifrån Nelly förra veckan så jag fick hem den igår, har matchat den med mina Jeffrey Campbell Bullet, förlåt för dålig bild men det var inte längesen jag kom hem.. Jobbar sent denna veckan! Jag tycker klänningen är jättefin men var svårt att välja storlek på den, jag har storlek 36 som sitter jätte bra men tyget glider väldigt lätt upp och gör att den blir väldigt kort vilket jag tycker är jätte synd för jag gillar inte för korta klänningar.. Får förhoppningsvis mer paket under veckan! Spännande! Nu är det en dejt med kudden som gäller!
Kramis!

Veckans blogg!

Calvin Klein

(Satte ihop ett litet collage från weheartit) Tänk att ett par enkla Calvins kan vara så snyggt! Är väldigt sugen på att införskaffa mig ett set i vitt i vinter.. Som gjort för mörka vinterkvällar, varm choklad och mysiga filtar! Har inte riktigt kunna somna än.. Är så ovant att sova själv också haha, älskling jobbar natt denna veckan så jag har fixat lite nu på kvällen och kikat lite på weheartit i brist på annat.. Imorgon hoppas jag på fint väder! Hade tänkt upptäcka lite till fots! Mer om det imorgon! Kramis!

Gorgeous view.

Den här bilden är verkligen inte rättvis men det är nog det närmsta jag kommer.. Jag och älskling har sån sjukt vacker utsikt från vårt fönster på nätterna.. Nu fotade jag bara en liten del av det, men det är så mycket mer, det ser ut som om vi har alla himlens stjärnor utanför fönstret.. Nu önskar jag att jag hade en systemkamera haha! Så himla vackert och i så många olika färger.. Kram!